luni, 14 martie 2011

DROB DE IEPURE DE CASA


<Ingrediente:
1 kg carne de iepure(in care intra si ficatul,inima ,plamanii)
4 cepe
4 legaturi de ceapa verde
1 legatura marar verde
4 legaturi patrunjel verde
6 oua
sare
piper
200 ml ulei
100 g smantana
100 ml vin
20 g pesmet

Mod de preparare:
Carnea de iepure si maruntaiele se fierb in apa cu sare si vin,se taie apoi marunt cu cutitul(Nu se dau prin masina de tocat).Ceapa se toaca marunt si se caleste in 100 ml ulei.Cand e aproape sa se ingalbeneasca se adauga ceapa verde,patrunjelul si mararul tocate marunt.Se amesteca si se ridica de pe foc.Se pune smantana,carnea tocata si ouale.Se sareaza,se pipareaza si se amesteca bine.Se poate pune la copt fie intr-o cratita tapetata cu ulei si pesmet,fie intr-o foaie de aluat fraged.In situatia in care se pune intr-o cratita tapetata cu pesmet,se stropeste cu restul de ulei.
Se coace la foc potrivit.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu