joi, 10 martie 2011

CIORBA DE PESTE


Ingrediente:
1/2 kg peste
2 cartofi
2 morcovi
2 cepe


Mod de preparare:
Pestele se curata si se spala. La fel procedati si cu morcovii, ceapa si cartofii. Pestele se pune intr-o oala /cratita si se pune apa cat sa fie acoperit. Se pune la fiert, se lasa focul mic si se fierbe 25 de minute.

Dupa ce fierbe se da pestele printr-o sita. Este o metoda prin care indepartati oasele, daca este cazul.

Pestele se lasa deoparte si supa se pune pe foc.

Cartofii, morocovii si o jumatate de ceapa taiata se adauga in supa si lasa la fiert pana sunt fierte si legumele (aproximativ jumatate de ora)

Dupa ce fierb legumele se pune pestele.

Patrunjelul se taie marunt si se adauga in ciorba.Se acopera cu un capac si se lasa timp de 20 de minute.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu