miercuri, 16 martie 2011

CUSCUS CU PUI


Ingrediente:
2 pulpe de pui
100 ml vin alb
2 catei usturoi
1 rosie mare decojita
1 ardei gras
1 ceapa
2 castraveti murati in otet
3 linguri suc de rosii
125 g cuscus
putin ulei
boia
piper
sare
cimbru

Mod de preparare:
Prajesti pulpele in putin ulei,adaugi usturoiul taiat bucati sau zdrobit,boia,piper si sare,dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele,le dezosezi si asezi carnea intr-o tigaie,cu tot cu os.Tai ardeiul si ceapa bucati mici,castravetii rondele,rosia cubulete si le pui peste carnea din tigaie.Adaugi sucul de rosii,cimbru,sare,piper,dupa gust,si lasi pe foc aproximativ 15 minute,pana se inmoaie ingredientele.Pui la fiert 250 ml apa cu un praf de sare si cand fierbe inchizi focul,torni cuscusul si lasi 10 minute pana se umfla.Il servesti alaturi de puiul cu legume.Merge cu un pahar de vin alb.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu