Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente: 1 punga de 500g fasole verde
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras rosu mare
6 coaste afumate
3-4 linguri bulion
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente: 1 punga de 500g fasole verde
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras rosu mare
6 coaste afumate
3-4 linguri bulion
4 linguri smantana
2 linguri faina
Mod de preparare:
2 linguri faina
Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie cubulete, morcovii i-am dat pe razatoare si i-am pus pe foc la calit.Dupa 10 minute am pus si fasolea, am amestecat bine, am pus sare, piper, putina boia si am adaugat apa cat sa acopere ingredientele.
Dupa ce a fiert fasolea am adaugat o ingrosala facuta din faina cu smantana si bulionul. Se amesteca bine si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi se adauga cateva fire de marar verde tocat marunt.
Dupa ce a fiert fasolea am adaugat o ingrosala facuta din faina cu smantana si bulionul. Se amesteca bine si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi se adauga cateva fire de marar verde tocat marunt.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu