Ingrediente:
500 g fasole alba
300 g carnati afumati sau cabanos
2 linguri ulei
1 ceapa
1 morov mare
1 radacina de patrunjel
100 g telina
2 linguri pasta de tomate
1 foaie dafin
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbi fasolea,inmuiata cu o seara inainte,in doua ape care se arunca,iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.Tai carnatii in bucati de 3 cm,ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.
Scoti zarzavaturile departe sau le toci si le lasi la fiert,in functie de preferinta.Adaugi pasta de tomate,potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa fiarba 2-3 minute.O servesti calda,garnisita cu carnati prajiti si cu patrunjel verde.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu