Ingrediente:
250 g fasole verde fideluţă
250 g fasole galbenă
2 dovlecei
2 cepe potrivite
2 căţei de usturoi
1 lingură oţet
150 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Speli legumele, le cureţi, apoi pui numai fasolea galbena si verde la călit în tigaia cu ulei pentru 10-15 minute. Când e gata o pui într-o strecurătoare să se scurgă de ulei.
Tai dovleceii cubuleţe şi-i fierbi împreună cu fasolea călită în apa cu puţină sare, timp de 15-20 de minute. între timp, căleşti ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, apoi adaugi dovleceii şi fasolea şi le înăbuşiimp de 10, minute. Le laşi să se răcească, adaugi cţetul, sare şi piper după gust.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu