joi, 10 martie 2011

RULADA DE PIEPT DE PUI SI CASCAVAL







"Ce sa mananac?Intrebare foarte frecventa.Nu mai am nici o idee.Raspuns foarte frecvent.Vreau ceva bun,usor de gatit,nu foarte scump si sa fie consistent,deoarce imediat plec la serviciu si nu mai am timp sa mananc pana deseara:MAI JOS AI SOLUTIA.

Avem nevoie de:
piept de pui dezosat (de obicei folosesc un piept si inca jumatate);
3 oua;
1 lingura faina;
2 linguri smantana;
cascaval (aproximativ jumatate de kg, deseori combin si cu cascaval afumat, pentru savoare);
sare, piper, verdeata, cubulete din diferite muraturi pentru cine prefera.

Se tapeteaza cu folie de aluminiu o tava de chec si se pune apoi un strat de piept de pui batut ca pentru snitel (eu nu il bat foarte subtire). Acesta se aseaza in asa fel incat sa fie si marginile ridicate.
Apoi se pun felii de cascaval taiate mai gros, apoi un alt strat de piept de pui batut (folosesc aici partea din interior a pieptului de pui).
Peste se pune cascaval ras, din abundenta, iar la sfarsit se toarna uniform cele 3 oua batute cu smantana, faina si sarea, piperul, verdeata. Ultima data am pus in aceasta compozitie si gogosar din otet taiat f marunt, si a iesit tare bun.
Se coace la foc potrivit pana se rumeneste, la cuptorul meu aprox. 45 de minute.

POFTA BUNA!!!



Cascavalul rotund HOCHLAND este creat din ingrediente 100%! Natur şi Afumat, îl poţi savura în sandvişuri, pizza, paste, salate sau diferite gustări, fiind un răsfăţ culinar delicios, la un preţ avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu