joi, 10 martie 2011

BRUSCHETTE CU SUNCA




De fiecare data cand ieseam in oras cu prietenii mergeam intr-un mic local si ne comandam bruschette.Erau chiar la un pret redus,foarte delicioase si consistente.Intr-o zi am invatat sa le gatesc singur,dupa urmatoarea reteta:




Unul dintre aperitivele cele mai usor de preparat si chiar foarte gustos.

Mai intai avem nevoie de:
felii de paine semi;
margarina;
pasta de ardei ungureasca(e foarte buna);
sunca de praga taiata cubulete(preferabil,dar nu e regula);
rosii cherry;
oregano;
busuioc;
piper(dupa gust);
masline verzi;
mozarella;
emmentaler;
patrunjel verde tocat.

Apoi se ung feliile de paine cu margarina apoi cu pasta de ardei,se presara sunca,maslinele,se aseaza felii de rosii,se condimenteaza si se adauga branza taiata inc ce forma doriti,se dau la cuptor ptr aprox.12-15 min.
Putem face diverse combinatii de umplutura:cu ton,cu pateu,cu ardei,etc.

POFTA BUNA!!!


CE E BRANZA EMMENTALER?
Brânzeturi maturate - Emmentaler
Brânza Emmentaler a fost produsă pentru prima oară în anul 1292 în Valea Emme, din regiunea Bern, Elveţia.

Creată după o reţetă originală, brânza Emmentaler de la Hochland conţine ingrediente 100% naturale şi este produsă din lapte de vacă pasteurizat, la cele mai înalte standarde de calitate.

Este o brânză obţinută din lapte de vacă, cu pastă tare, cu interiorul de culore galben pal, conţinând găuri mari şi având o savoare dulceagă, de alune şi face parte din categoria "Brânzeturilor tari".

Gustul autentic uşor dulceag al brânzei Emmentaler, potenţat de aroma de alune, poate fi savurat în numeroase combinaţii: fie o gustare rafinată cu fructe, struguri, mere sau smochine, un aperitiv cu nuci şi biscuiţi uscaţi sau chiar în mâncăruri gătite sau sosuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu