Ingrediente:
1 varza
15-20 frunze de hrean
500 g carne de porc
1 ceasca de orez
2 cepe
sare
piper
2 l bors
Mod de preparare:
Diluezi 1 litru de bors cu 1 litru de apa si pui la fiert.Desfaci varza si impreuna cu frunzele de hrean le pui intr-un lighean mare.Le oparesti cu borsul fiert si le lasi asa 10 minute.Foile se vor inmuia si le vei putea infasura.Treci carnea prin masina de tocat,cureti si pui ceapa la calit.Dupa ce a devenit aurie si s-a inmuiat,adaugi orezul si il lasi sa se umfle.Adaugi peste carne,amesteci si potrivesti gustul de sare si piper.Infasori sarmalele,le asezi in oala si torni celalalt litru de bors de asemenea diluat in apa.Le dai la cuptor,la foc mic.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu