vineri, 11 martie 2011

CIORBA CU DOVLECEI UMPLUTI





Ingrediente:
2 l consomme
6 dovlecei
250 gr carne tocata
50 gr orez
1 ceapa tocata
patrunjez
50 ml ulei
marar
leustean
1 galbenus
1 lamaie
100 gr smantana
piper

Mod de pregatire:
Dovlecei se taie in feliute rotunde,se scobesc,se sareaza,se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa sa stea 40 de minute.Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei.Din carnea tocata,orez,sare,ceapa,piper si patrunjel tocat se face o umplutura care se amesteca bine.Se umplu dovleceii,se inabusa in grasime si se pun apoi sa fiarba inabusit intr-un litru de apa.Dupa ce au fiert se pune supa si se ma lasa sa dea cateva clocote.Se adauga apoi leusteanul si mararultaiate marunt,se pune oul si smantana si apoi zeama de lamaie.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu