miercuri, 16 martie 2011
CLATITE
Ingrediente:
3 oua
1 litru lapte/apa minerala
3 pliculete cu zahar vaniliat
faina cat cuprinde
sare
Mod de peparare:
Freaca ouale cu zaharul si sare.Adauga 3 linguri linguri cu gaina.Subtiaza cu lapte pana cand obtii o compozitie de consistenta unei smantani.Presara din nou faina si subtiaza cu lapte.Procedeaza la fel pana cand termini tot laptele.Amesteca energic pentru a desface toate cocoloasele.Pune o tigaie pe foc,unge cu ulei si,cand e bine incinsa,toarna aluatul cu polonicul,miscand tigaia astfel incat aluatul sa se intinda in mod egal pe toata suprafata.Cand s-a rumenit pe o parte,intoarce cu grija clatita pe partea cealalta.
Serveste-le cu nuca sau dulceata.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu