Ingrediente:
1 litru lapte
8 oua
350 g zahar
4 pliculete cu zahar vaniliat
sare
Mod de preparare:
Pune 250 g zahar in cratita in care veris a pregatesti crema.Caramelizeaza zaharul la foc mic,dupa care invarte cratita intr-o parte si in alta pana cand fundul si peretii sunt acoperiti cu zaharul caramelizat.
Separat,fierbe laptele cu un praf de sare,restul de zahar si zaharul vaniliat.
Lasa sa se racoreasca putin.
Intr-un castron,bate ouale.Adauga treptat laptele racorit,amestecand usor.
Compozitia astfel obtinuta toarn-o in cratita.Lasa la cuptor,la foc mic,aproximativ 50-60 de minute,
Dupa ce s-a racorit,rastoarna cu grija pe un platou sau serveste in cupe,cu sosul format in cratita.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu