vineri, 25 martie 2011

TOCANA IN TEST

Ingrediente:
600 g muschi de porc
1 kg de cartofi
2 legaturi de ceapa verde
4 linguri cu bulion
2-3 crengute ed rozmarin
1 legatura de patrunjel verde sau patrunjel uscat
ulei
sare
piper

Mod de preparare:
Curata ceapa verde,spal-o si toaca marunt partile albe si o parte din frunez.Pune-o la calit in ulei incins si amesteca sa nu se lipeasca.Adauga carnea taiata cubulete si o cana cu apa.
Curata cartofii,spala-i si taie-i cubulete si adauga-i cand carnea este fiarta.Intr-un castron,desfa bulionul cu o cana cu apa si toarna deasupra.
Cand au fiert cartofii,potriveste gustul de sare si piper.
Adauga patrunjelul verde tocat sau patrunjelul uscat,rozmarinul si frunzele de ceapa verde tocate marunt.
Da de pe foc si lasa sa se racoreasca.
Ia 6 paini mici rotunde,taie-le capac,scobeste-le si serveste tocana in ele.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu