Ingrediente:
1 vanata
1 ardei gras rosu
100 g masline
1 lingura cu capere
1 lingura cu seminte de pin
1/2 lingurita cu nucsoara proaspat rasa
ulei de masline
sare
Mod de preparare:
Taie vanata cubulete,presara un praf de sare peste ele,apoi lasa-me sa se scurga intr-o sita.
Dupa ce s-au scurs,inabusa-le in ulei.Adauga ardeii grasi taiati fasii,caperele si maslinele.
Presara nucsoara si lasa legumele cateva minute pe foc,amestecand usor.La final,potriveste gustul de sare si adauga semintele de pin prajite inainte.
TRUC:
CUMPARA NUCSOARELE INTREGI SI RADE-LE DOAR ATUNCI CAND AI NEVOIE PENTRU CA ALTFEL ISI PIERD AROMA PUTERNICA SI GUSTUL PICANT-DULCE.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu