Ingrediente:
6 oua
500 g telemea
3 linguri cu smantana
1/2 legatura de patrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Separa galbenusurile de albusuri.
Amesteca galbenusurile cu sare,piper si telemeaua rasa.
Bate albusurile spuma si toarna-le peste galbenusuri impreuna cu smantana si patrunjelul tocat marunt.
Toarna compozitia intr-un vas termorezistent uns cu ulei.
Baga-l in cuptorul incins in prealabil.Dupa 30 de minute,scoate vasul din cuptor si serveste rapid,ca gustare calda.
MARE GRIJA!!!NU DESCHIDE USA CUPTORULUI IN TIMPUL COACERII,DEOARECE SUFLEUL SE VA LASA.
PENTRU UN PLUS DE GUST,PUNE IN COMPOZITIE O MANA DE NUCI MARUNTITE SI INLOCUIESTE PATRUNJELUL CU O JUMATATE DE LINGURITA DE CHIMEN.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu