Ingrediente:
300 g sunca
3 linguri ulei
200 ml supa de legume
4 cartofi mari
1/2 varza alba
1 ceapa mare
150 g cascaval
frunze de telina
cimbru uscat
sare
piper
Mod de preparare:
Tai cartofii pai,dar putin mai grosi,ii condimentezi cu sare,piper si ii asezi intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei.Adaugi ceapa taiata rondele subtiri,varza taiata fideluta,frecata cu sare si stoarsa bine.
Pui sunca taiata cuburi,frunze de telina tocate marunt,adaugi cimbru,presari sare si piper,dupa gust,si amesteci usor.
Adaugi supa de legume,stropesti ingredientele cu ulei si pui tava la cuptor pentru circa 45 de minute.
Cu 10 minute inainte sa opresti focul,presari cascavalul.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu