Avem nevoie de urmatoarele cantitati de:
600 gr carne(dupa preferinte,de pui,de porc,de vita)
300 gr morcovi
100 gr pastarnac
200 gr dovlecei
60 ml otet
2-3 foi de dafin
400 ml ulei
Mod de preparare:
Carnea se pune la inabusit cu apa si ulei.
Cand este pe jumatate inabusita,se adauga zarzavatul de supa si dovleceii dati pe razatoare si ceapa tocata marunt si se inabusa,pana ce carnea este gata.Se paseaza legumele prin sita,se adauga rosiile fierte si trecute prin sita,faina desfacuta in putina apa,foile de dafin si otet si se fierb impreuna cateva minute.Carnea se taie felii,se pune in sos si se mai fierbe cateva minute cu sosul.Aceasta cantitate e necesara pentru 4 portii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu