duminică, 20 martie 2011

GULAS DE PORC

Ingrediente:
500 g pulpa de porc
50 ml ulei
2 cepe
2 morcovi
3 cartofi
250 ml smantana
3 linguri faina
3 linguri boia dulce
1/2 lingurita boia iute
sare
chimen
piper

Mod de preparare:
Speli carnea si o tai cubulete,iar ceapa o toci marunt.Calesti ceapa in ulei si adaugi carnea.Rumenesti aproximativ 5 minute.
Adaugi boiaua amestecand usor,apa fierbinte cat sa acopere carnea,sare si chimen,dupa gust.Acoperi cu un capac si lasis a fiarba,aemstecand din cand in cand.Daca este nevoie,mai adaugi apa calda.Pui peste carne morcovii taiati cubulete,amesteci faina cu smantana si torni sosul in cratita.Lasis a fiarba 20-30 de minute si condimentezi cu sare si piper dupa gust.Se poate servi,dupa preferinte.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu