sâmbătă, 19 martie 2011

STRUDEL UNGURESC

Ingrediente:
150 g taietei subtiri
1 lingura unt moale
1 lingurita sare
4 oua
6 linguri zahar
200 g smantana
1 plic zahar vaniliat
1 kg branza de vaci
100 g stafide
1 lingura amidon de porumb
2 lingurite coaja rasa de lamaie
4 foi placinta
4 linguri ulei
2 linguri pesmet
zahar pudra pentru decor

Mod de preparare:
Fierbi taieteii in apa cu sare,ii scurgi si-i amesteci cu o lingura de unt.Bati galbenusurile cu patru linguri de zahar si zaharul vaniliat,adaugi smantana,branza de vaci,stafidele.coaja de lamaie si amidonul.Cand s-a omogenizat,adaugi taieteii.Bati albusurile spuma tare cu restul de zahar si le incorporezi usor in amestec cu taietei.Ungi tava cu ulei,presari pesmet,asezi doua foi de placinta unse cu ulei,torni si nivelezi amestecul cu taietei,acoperi cu celelalte doua foi unse si coci in cuptorul preincalzit circa 45 de minute,

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu