duminică, 20 martie 2011

OITE DRAGALASE

Ingrediente:
400 g zahar pudra
7 linguri apa
1 lingura margarina
2 linguri miere
1 plic gelatina
50 g ciocolata
3 linguri zahar obisnuit
1 esenta de rom
1 esenta de vanilie
50 g nuca de cocos

Mod de preparare:
Topesti ciocolata cu patru linguri de apa,o lingura de miere,jumatate de plic gelatina si esenta de rom.Adaugi in compozitia obisnuita 200 g zahar pudra si framanti o pasta de zahar,care la final va fi maronie.Topesti cele trei linguri de zahar obisnuit,apoi stingi cu 3 linguri de apa,pui esenta de vanilie,margarina si gelatina ramasa.In siropul obtinut pui 200 g zahar pudra si framanti o pasta de zahar caramel.Din pasta de ciocolata formezi capul si picioarele iotelor.Din pasta cu caramel faci corpul oitelor,pe care-l tavalesti prin nuca de cocos.Formezi apoi oitele si le decorezi cu nuca.Le poti face sic ate un suport de pasta sau le asezi pe un platou.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu