miercuri, 16 martie 2011

PANDISPAN CU CIRESE


Ingrediente:
6 oua
6 linguri cu ulei
6 linguri cu zahar
1 cana cu faina
3-4 plicuri cu zahar vaniliat
400 g cirese
sare

Mod de preparare:
Bate albusurile spuma cu un praf de sare.Presara zaharul si bate pana cand spuma s-a intarit.Freaca galbenusurile si adauga treptat uleiul pana ce obtii o maioneza omogena.Incorporeaz-o in albusurile batute.Amesteca energic.Cerne faina si incorporeaz-o in compozitie cu miscari de sis in jos pentru a nu se pierde aerul din spuma.Unge cu ulei o tava de copt si pudreaz-o cu faina.Rastoarna compozitia,uniformizeaza si adauga,una cate una,ciresele curatate de samburi si date prin faina.Da la cuptorul incins pentru 30 de minute.Cand e gata presara zahar pudra deasupra.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu