marți, 15 martie 2011

PRAJITURA CU BRANZA


Ingrediente:
Pentru aluat:
1 pachet margarina
150 g zahar pudra
2 galbenusuri
300 g faina
1 praf de copt
1 praf de sare

Pentru umplutura:
750 g branza de vaci
3 galbenusuri
2 linguri faina
3 linguri de gris
3 albusuri batute spuma
200 g smantana

Mod de preparare:
Se pun intr-un castron ingredientele pentru aluat si se amesteca bine,pana se obtine un aluat sfaramicios,care se intinde cu mana intr-o tava.Separat,se amesteca branza de vaci,bine scursa de zer,3 galbenusuri de ou,2 linguri faina,3 linguri de gris.La sfarsit se pun smantana si albusurile batute spuma cu un praf de sare.Compozitia de branza se toarna uniform pe toata suprafata aluatului din tava.Se coace la foc potrivit.

POFTA BUNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu