Ingrediente:
6 galbenusuri
150 g zahar
100 ml cafea neagra concentrata
1 gelatina
700 ml frisca batuta
1/2 kg portocale
300 g struguri(compot)
200 ananas(conserva
100 ml coniac
Mod de preparare:
Se amesteca galbenusurile cu zaharul,se adauga cafeaua neagra si gelatina dizolvata in putina apa rece si se da vasul la foc,pana ce incepe sa fiarba.Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca,se adauga 200 ml frisca,se amesteca,se pune sarlota intr-un cornet si se spriteaza in 10 cupe ce sa pun la rece timp de doua ore.Portocalele se curata si se taie cuburi,strugurii se scurg de sirop,iara ananasul se taie cuburi.Se amesteca fructele,se toarna peste ele coniacul si se lasa 30 de minute sa se macereze.Se pun fructele in cupele cu sarlota,iar pe deasupra se spriteaza restul de frisca batuta.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu