marți, 15 martie 2011
SARMALUTE DE CAS CU STEVIE
Ingrediente:
300 g cas
75 g gris
100 g unt
2 oua
100 g smantana
sare
marar
1 litru bors
stevie
Mod de preparare:
Frunzele de stevie se oparesc foarte putin in bors cu sare.Se scurg si se lipmezesc cu apa rece.Intr-un castron se amesteca casul cu grisul,50 g unt topit,ouale,sarea si mararul tocat.Se fac sarmalute foarte mici care se asaza intr-o cratita pe un rand de stevie tocata si se acopera cu foi se stevie intregi.Deasupra se toarna restul de unt topit si se umplu vasul cu apa amestecata cu bors in proportia dorita si se da totul la cuptor.Cand sunt gata se toarna deasupra smantana si se mai tin 5-10 minute la cuptor.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu