Ingrediente:
200 g unt
300 g zahar pudra
4 oua
150 g nuci rasnite
coaja lamaie
1 lingurita bicarbonat stins
gem
faina cat cuprinde (sa iasa o coca moale)
300 g zahar pudra
4 oua
150 g nuci rasnite
coaja lamaie
1 lingurita bicarbonat stins
gem
faina cat cuprinde (sa iasa o coca moale)
Modul de preparare :
Aluatul acestei prajituri se prepara din faina, unt, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja de lamaie, bicarbonat.
Se intinde coca intr-o tava unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi o crema preparata din 4 albusuri batute cu 200 g zahar, in care se amesteca nucile macinate.
Prajitura Figaro se baga la cuptor si se coace la foc potrivit pana se coloreaza putin coca pe margini.
Se intinde coca intr-o tava unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi o crema preparata din 4 albusuri batute cu 200 g zahar, in care se amesteca nucile macinate.
Prajitura Figaro se baga la cuptor si se coace la foc potrivit pana se coloreaza putin coca pe margini.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu