marți, 15 martie 2011

PRIMA RETETA PENTRU DIABETICI

In aceasta reteta va prezint modul in care veti reusi sa va hraniti intr-un mod cat mai placut.Tot ceea ce cuprinde reteta,de fapt intreaga reteta,incepand de la ingrediente si pana la modul de preparare sunt 100%testate si foarte bune.
Placinta de vaca – 8 persoane
310 calorii/persoana

Ingrediente:
1,2 kg carne de vaca tocata
400 ml lapte semi-degresat
Sucul de la o lamaie verde
Sucul de la o lamaie galbena
100 g de miez de paine
1 lingura de paprika pudra
1 manunchi de patrunjel
40 g de arpagic proaspat
Sare si piper macinat

Mod de preparare:
Spalati si faceti un buchetel din frunzele de patrunjel si din arpagicul proaspat si tocati. Intr-un castron, puneti laptele cu miezul de paine.
Intr-un alt castron, amestecati carnea de vaca tocata si incorporati lingura de paprika, arpagicul si patrunjelul tocat. Sarati si piperati, apoi amestecati bine pentru a obtine o pasta omogena. Adaugati in amestec miezul de paine cu laptele si amestecati bine timp de cateva minute.
Odata acest aluat obtinut, impartiti-l in 16 sfere, apoi aplatizati-le usor cu mana. Intr-o tigaie, coaceti-le cate 2 minute pe fiecare parte, apoi serviti.

POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu