joi, 10 martie 2011
RULOURI
"Oricat de delicioasa ar fi clipa tot APERITIV ramane"
Cu totii poftim la cele mai bune si apetisante aperitive.Cautam pe internet retete.Gasim fele si fel de moduri de a le prepara.Nu stim de unde si cum sa le mai selectam.Mai jos v-am pregatit un mod simplu de a realiza un rulou.Pe cat de simplu pe atata de gustos.
Timp de preparare:
25 minute
Ingrediente:
un piept de pui;
50 g cascaval(DUPA PREFERINTE);
50 g costita;
4 "felii" de gogosar in otet(sau o juma de gogosar in otet);
faina de grau;
un ou(sau doua);
sare,piper,ulei pentru prajit.
Si puteti pune si alte ingrediente,dar asta e facultativ.De exemplu puteti pune seminte de susan,de floarea soarelui.
Mod de preparare:
Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei. Prajesc in ulei incins,scot rulourile prajite uniform pe servet de hartie.Daca doresc sa le tapetez cu susan sau seminte de floarea soarelui, le mai trec o data prin ou,apoi prin seminte si le mai prajesc numai cateva secunde sa nu se arda.Le scot pe servet de hartie.
POFTA BUNA!!!
Stiati ca...
Lipsa de sare poate sa te ucida?Excesul de sare ucide pe loc?Excesele mici ucid incet?!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu