vineri, 11 martie 2011
SUPA FRANTUZEASCA
Avem nevoie de urmatoarele cantitati de:
1 pui(aprox 1 kg)
250 gr orez
300 gr sparanghel
2 galbenusuri
60 gr unt
sare
Mod de preparare:
Puiul se pune la fiert intr-un litru si jumatate de apa rece.Cand da in clocot,se ridica spuma si se lasa sa firba in continuare pana se inmoaie bine carnea.Dupa ce a fiert bine puiul se dezoseaza si se trece carnea prin masina de tocat(in afara de piept)/Orezul se fierbe intr-un litru de apa.Dupa ce s-a inmuiat bine,se trece prin sita si se amesteca cu carnea tocata.Sparanghelul se fierbe in 1/2 litru apa cu sare,se scurge si se pastreaza cald.Apa in care a fiert se amesteca cu orezul si carnea tocata.Se sareaza si se clocotesc impreuna 5-10 minute.Apoi punem galbenusurile amestecate cu smantana si cu untul topit.Se serveste cu bucatele de sparanghel si cuburi mici de piept de pui.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu