Ingrediente:
500 g carne macra de porc
2 cepe rosii
2 linguri ulei
3 catei de usturoi
500 ml supa de vita
500 ml vin alb sec
1/2 varza murata
1 lingura chimen
2 cartofi
2 foi de dafin
2 linguri pasta de tomate
1 lingurita boia de ardei
saer
piper
smantana
Mod de preparare:
Portionezi carnea,o rumenesti pe toate partile on ulei,adaugi ceapa tocata marunt si usturoiul zrdobit si continui calirea inca 5 minute,amestecand mereu sa nu se prinda.
Adaugi varza tocata,spalata cu apa calda si stoarsa bine,si continul calirea,adaugand din cand in cand,alternativ supa si vin.Potrivesti gustul cu sare si piper,adaugi foile de dafin,chimenul,boiaua de ardei,cartofii taiati cuburi si lasi totul sa fiarba,la foc mic,circa 30 de minute.
La final,adaugi pasta de tomate,lasi 5 minute si opresti focul.Servesti mancare calda cu mamaliguta si cu smantana,adaugate direct in frafurie.
POFTA BUNA!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu